Restaurant Goerres

Openingstijden:

Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur! 

Vanaf oktober zijn wij op dinsdag vrij.

 

Voor een heerlijk ontbijt zijn we er eerder maar dan is een telefoontje een dag er voor wel even zo handig. 

Puur en eerlijk eten op het ritme van de seizoenen. En dan ook nog eens heerlijk aan het water.
Ons restaurant heeft een mooie lichte serre met een zonnig waterterras waar je tot in de avonduren kunt genieten van de lekkerste gerechten én de gezelligheid op het water.

We serveren specialiteiten, gebruiken de beste biologische streekproducten en passen onze menukaart voortdurend aan aan het jaargetijde. Zo blijven we ieder seizoen opnieuw verrassen.
Als de tijd daar is en het voorjaar zijn werk heeft gedaan, serveren we kraakverse asperges, simpelweg omdat ze dán op hun allerlekkerst zijn. Doen de eerste herfststormen hun intrede en daalt de temperatuur? Geniet dan van een lekker wildgerecht. We koken recht uit ons hart. Met liefde en aandacht. Omdat dat alles net een beetje specialer maakt. En nou eenmaal véél lekkerder smaakt.

Tafel reserveren? Neem contact met ons op via: 0566-651312

Onze menukaart is op dit moment wisselend op basis van de inkoopprijs en het aanbod van onze leveranciers. Een voorbeeld van de menukaart vindt u hier onder maar wij vragen uw begrip wanneer er op de dag van uw bezoek een wisseling in de gerechten is of de prijs op dat moment aangepast is.

Bekijk de Lunchkaart

Bekijk de Dinerkaart