Kom overnachten in Hotel Goerres

Heerlijk logeren in Friesland

Slapen met het geluid van zacht klotsend water, de wind en de vogels. In onze hotelkamers aan de waterkant is het goed vertoeven! Naast tweepersoons- hebben we ook een aantal drie- en vierpersoonskamers. Fijn als je met je kinderen, familie of vriend(inn)en komt logeren! Extra voordelig overnachten? Boek dan een van onze twee kamers op de eerste verdieping aan de voorzijde van het hotel. Al onze kamers zijn voorzien van heerlijk comfortabele bedden, een badkamer met douche of bad, toilet, flatscreen tv, koelkastje, koffie/thee faciliteiten en snelle WiFi. Huisdieren zijn op de hotel kamers niet toegestaan.

Online reserveren

 

 

Arrangementen

Klik hier voor ons actuele overzicht met arrangementen

Wat te doen

Sup of kayak huren

Meer informatie

Sloep huren

Meer informatie

Boot huren

Meer informatie

Fiets huren

Meer informatie

Hotel­arrangementen

Het charmante Akkrum ligt in hartje Friesland. Een perfecte uitvalsbasis om volledig op te gaan in het o zo gevarieerde Friese landschap. Duinen en dijken, woud en water, weidsheid en frisse lucht.

Maar óók talloze verrassende én bruisende dorpen en stadjes. Grootse en kleine musea en een hoofdstad die hofstad wordt genoemd vanwege zijn rijke en fascinerende Nassaugeschiedenis. Of je nu graag fietst, vaart of wandelt: aan verkenningsmogelijkheden geen gebrek!

Wil je één van onze arrangementen uitbreiden met één of meerdere overnachtingen? Een arrangement op maat? Er op uit met een groep, een sloep, op zoek naar een leuke invulling van je vriend(inn)enweekend of teambuildingsdag? We hebben allerhande ideeën en op verzoek is er heel veel mogelijk! Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. We helpen je graag om jouw bijzondere dag(en) tot in de puntjes te verzorgen! Je kunt ons dagelijks bereiken via info@goerres.nl of 0566-651312

We kijken uit naar je verhaal!

Ontdek de arrangementen