15. mei 2019
Heeft u onze nieuwe steiger al gezien? Het is nu bootjes nóg makkelijker aanmeren door de subtiele verlaging. Daarbij hebben we nieuwe bolders geplaatst én is de steiger voorzien van LED verlichting! Bewonder tevens ons vernieuwde terras, volledig te overkappen en daarmee zeer geschikt voor feestjes van alle soorten en maten!

20. april 2019
Geniet nu van verse paling bij Goerres oan 'e Boarn. Gebakken of gestoofd, onze chef Wouter maakt het met liefde voor u klaar!

08. april 2019
Naast onze Facebook pagina, heeft Goerres nu ook Instagram! Volg ons en geniet van al het moois wat er voorbij komt! @hotelrestaurantgoerres

03. april 2019
Vanaf vandaag serveren wij weer onze specialiteit, de blauwkoppen, oftewel asperges. Kom nu genieten aan het water van deze voorjaarsgroente, geserveerd met boerenham of zalmfilet, echte hollandaisesaus, boter en nieuwe aardappelen.

31. maart 2019
Word jij onze nieuwe collega? Per direct zijn we op zoek naar een medewerker bediening in het leukste hotel/restaurant van Akkrum! Een gemoedelijke sfeer, persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan centraal. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontvangen en onderhouden van onze gasten op leuke, maar professionele wijze. Beheersing van Engels en/of Duitse taal is een pré evenals enige ervaring in de horeca. We bieden je een afwisselende baan in een kleine organisatie,

11. december 2018
Nieuwsberichten van Hotel restaurant Goerres, Het is dan zover een nieuwe website met een blog. Regelmatig schrijven wij hier het nieuws.