04. november 2020
Wildarrangement is beschikbaar voor vrijdag en zaterdag avond op de volgende data's; inchecken op vrijdag 13, 20, 27 november of op 4 december 2020

12. november 2019
Vier de kerst bij Goerres! Ook dit jaar weer een uitgebreid 3, 4 of 5 gangendiner, samen met vrienden en/of familie. Reserveer telefonisch of per mail, en laat de voorpret vast beginnen. We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

05. november 2019
In Akkrum en omstreken is afgelopen week onze jaarlijkse nieuwsbrief weer verspreid. Onder andere de data van de High Tea en de Smûke Smokersjûn zijn hierop te vinden, evenals onze andere activiteiten en nieuwsberichten.

22. oktober 2019
Deze winter bij Goerres: elk eerste weekend van de maand is speciaal! 2 november Smûke Smokersjûn Onze winterbarbecue bestaat uit verschillende gerechtjes van de Kamado BBQ. Dit serveren we met diverse sausjes, huisgemaakte frieten en een saladebuffet. U kunt opscheppen zo vaak als u wilt! 3 november High Tea Voor onze uitgebreide high tea maken we gebruik van ons assortiment van 20 bijzondere, biologische theesoorten. In drie gangen serveren we de heerlijkste hapjes, uiteraard alles vers en...

29. september 2019
Goerres gaat voor groen! Lokaal, streek- en seizoensgebonden producten hebben we altijd al hoog in het vaandel. Echter pakken we dit het komende seizoen nog wat uitgebreider op. Door te gaan werken met een variabel menu, met wisselend aanbod, kunnen we beter inspelen op het aanbod van het seizoen. Bovendien blijven we werken met dagverse producten. Dit alles bieden we aan in een laagdrempelig, maar culinair drie-gangen diner, waarbij we u als gast een diversiteit aan gerechtjes blijven...

29. september 2019
Vanaf oktober zijn onze nieuwe openingstijden weer van toepassing. Kijkt u voor actuele informatie altijd even op onze contact pagina. Tot snel bij Goerres!

29. september 2019
Even geen zin om te koken? Haastig, maar wel zin in een gezonde maaltijd? Kom dan stamtafelen bij Goerres! Iedere woensdagavond vanaf 17:00 uur een speciale dagschotel voor slechts € 10,- p.p.

12. augustus 2019
Heeft u al gezien dat we comfortabele sloepen verhuren? Ook de catering aan boord kunnen we voor u verzorgen. Denkt u aan heerlijke broodjes en iets te drinken. Maar ook iets te borrelen met bijvoorbeeld kaas, worst en een lekkere wrap hoort natuurlijk bij een dagje te varen! Op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens verder op Sloepverhuur of contact op via het contactformulier.

01. juli 2019
Heeft u onze nieuwe steiger al gezien? Het is nu voor bootjes nóg makkelijker aanmeren door de subtiele verlaging. Daarbij hebben we nieuwe bolders geplaatst én is de steiger voorzien van LED verlichting. Bewonder tevens ons vernieuwde terras, volledig te overkappen en daarmee zeer geschikt voor feesten en partijen.

08. april 2019
Naast onze Facebook pagina, heeft Goerres nu ook Instagram! Volg ons en geniet van al het moois wat er voorbij komt! @hotelrestaurantgoerres

Meer weergeven