Seizoensdiner van de chef in drie gangen

Wij stellen met passie elke maand een drie-gangenmenu voor u samen. Op deze manier kunnen we goed inspelen op de producten uit de streek en passend bij het moment. Daarbij serveren we onze Goerres klassiekers, vaste gerechten die eigenlijk niet mogen missen op de kaart. Geniet van een ontspannen avond uit bij Goerres! 


 

Nieuw bij Goerres: stamtafelen!

 

Schuif op woensdagavond gezellig aan bij onze stamtafel voor een lekkere daghap voor slechts € 10,- euro per persoon!

op 22 januari serveren we: gegrilde varkensfilet, champignon- thijmsaus, roerbakgroente en gebakken aardappeltjes

 

 

 


3 gangen seizoensmenu € 29,50 per persoon


Geniet in januari van onderstaand menu:

 

  • Foargerjochten 
  • Garvad lax, gemarineerde zalm, roseval aardappelsalade en mosterdcrême 
  • Blomkoalsop, roomsoep van bloemkool, met truffel en kip  
  • Carpaccio van black angus, âlde Fryske tsiis, nootjes en rucola 
  • Royale broodplank, met kruidenboter, pesto en tapenade 
  •  
  • Haadgerjochten  
  • Zeewolffilet,  met een sausje van thijm en gedroogde tomaatjes en knolselderijtaartje 
  • Gebakken eendenborst, saus van liquor 43 en gestoofde rode kool
  • Vega Avocadoburger, op een briochebol met tomatensalsa, yoghurtdip
  •   
  •  Neigesetsjes 
  •  Warm appeltaartje met vanilleijs en amarettosaus, slagroom
  • Crème Brulée van citrus met bosvruchten ijs 
  • Gemarineerde ananas met sorbetijs en slagroom  


De klassiekers bij Goerres

Foarôf

 

 

Mosterdsop                                                   Mosterdsoep met bosui en Tynjethaler kaas
€ 5.50 

 

Geiteslaadsje                                                Salade met een warm geitenkaasje, noten, appel en honing
 € 8.50

Haadgerjochten

 

Salm                                                                    Gebakken zalmfilet met een saus van witte wijn en groene kruiden
€ 19.00 

 

Rib each

Gegrilde rib-eye steak met kruidenboter à la maison

€ 22.50

 

Schnitzel Grutte Pier                                                                
Royale schnitzel, met gebakken ui, champignon en paprika     
 18.50    

 

Wâldflapke                                                          Wrap, gevuld met groentecurry, woudboontjes en quorn, met Riperkritekaas
€ 17.50 

Neigesetsjes

 

Frans syn taartsje                                              
Suikerbroodpudding met advocaat, vanille-roomijs en slagroom      
€ 7.50

                                                                            

Blanke juffer                                                       
Vanille-roomijs met warme chocoladesaus, amandelen en slagroom     
€ 7.50