Seizoensdiner van de chef in drie gangen

Wij stellen met passie elke maand een drie-gangenmenu voor u samen. Op deze manier kunnen we goed inspelen op de producten uit de streek en passend bij het moment. Daarbij serveren we onze Goerres klassiekers, vaste gerechten die eigenlijk niet mogen missen op de kaart. Geniet van een ontspannen avond uit bij Goerres! 


 

OPEN HUIS IN GOERRES:

 

Noteer in uw agenda...  29 februari is het open huis!

 

Vanaf 1 februari is er een overname en de nieuwe eigenaar stelt haarzelf graag aan u voor.

Na intensief opfrissen van ons interieur zetten we zaterdag 29 februari tussen 11:00 en 17:00 uur onze deuren "opnieuw" voor u open en biedt Margaretha Wierda u graag een kopje koffie met wat lekkers aan. 

 

U bent toch ook nieuwsgierig naar het resultaat en onze nieuwe kaart!?

 

I.v.m. het opfrissen van de gehele zaak zijn wij van 20 t/m 23 februari even helemaal dicht.  "sorry!" 

 

 

 

 

 


Februari menu  "even tijdelijk"    vanaf 1 maart de nieuwe kaart


Geniet in februari van onderstaand menu:

 

  • Voorgerechten
  • Broccoli soep, geroosterde noten en uienjam    5,50
  • Warm geitenkaasje met gemengde salade, noten en honing    8,50
  • Carpaccio van black Angus, âlde Fryske tsiis, nootjes en rucola    9,50
  • Royale broodplank, met kruidenboter, pesto en tapenade   7,50
  • Hoofdgerechten 
  • Zeebaarsfilet, met antiboise, knolselderij taart en zeekraal    19,00
  • Gegrilde Ierse Runder Ribeye met wok groenten en kruidenboter    22,50
  • Vega Avocadoburger, op een briochebol met tomatensalsa, yoghurtdip   17,50
  •  Schnitzel Grutte Pier met gebakken ui, champignon en paprika    18,50                            
  •  Nagerechten 
  • Suikerbrood pudding met advocaat, vanilleroomijs en slagroom   7,50
  • Dame Blanche, 3 bollen vanille roomijs, chocoladesaus, amandelen en slagroom   7,50 


Vanaf 1 maart de nieuwe kaart!  "wij hebben er nu al zin in!"

VOORGERECHTEN

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

 

Nagerechten