Iets te vieren


Groepsuitjes

Voor groepen zijn er verschillende ruimtes beschikbaar bij Goerres. We hebben veel ervaring met het organiseren van feesten en partijen van klein tot groot, maar ook trainingen en vergaderingen. Dit doen we trouwens ook bij u thuis of in het bedrijf. Ook werken we samen met verschillende bedrijven in de omgeving zodat we een extra activiteit voor u kunnen regelen. Samen met u maken we graag een voorstel om er een onvergetelijk evenement van te maken! 

Lunch/brunch

Geniet van een lekkere kop koffie en een van onze luxe belegde broodjes. Daarbij een heerlijke kop soep, uiteraard alles vers en huisgemaakt.

Koud/warm buffet

Voor elke gelegenheid een buffet op maat! Van een eenvoudig koud of warm buffet tot een luxe Frysk buffet

Themabuffet

Denkt u aan een typisch Fries Skippersmiel, of geniet op z'n Hollands met een stevige stamppot.

BBQ

Op ons eigen terras aan het water, maar ook op iedere gewenste andere locatie presenteren wij prachtige gerechten van onze Kamado barbecue.


Vergaderen

Een volledig verzorgde dag vergaderen, inclusief koffie, thee en 's middags luxe belegde broodjes. Productiviteit gegarandeerd!

Trainingen

In onze Hûskeamer of in de Serre aan het water, wij bieden u de ruimte voor uw training / bijeenkomst.

Bruiloft/receptie

Vier uw huwelijk bij Goerres! Door de unieke ligging en de veelzijdige ruimtes wordt uw feest altijd een succes. Ook buiten en op locatie verzorgen wij met liefde uw feest.

De Freedbox

Speciaal voor de vrijdagmiddag een box vol lekkere belegde broodjes om de week gezamenlijk af te sluiten. Ook als borrelbox om het weekend in te luiden!


Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Klik op de foto's voor onze brochure of neem contact met ons op.
Wij voorzien u graag vrijblijvend van uitgebreide informatie. Bellen: 0566-651312 E-mailen: info@goerres.nl