Overname Goerres

Beste gasten, vrienden, collega’s en relaties,

 

Op 1 februari 2020 is het 25 jaar geleden dat Frans Goerres het bedrijf van zijn ouders Piet en Anneke Goerres overnam aan de Kanadeeskestrjitte in Akkrum. 1 februari 2020 is ook de dag dat Frans Goerres en Petra Bos het stokje zullen overdragen aan Margaretha Wierda. Na vele verbouwingen, veranderingen, uitdagingen, contacten, heel veel gasten, maar ook vooral prachtige herinneringen, hebben wij besloten dat we toe zijn aan nieuwe uitdagingen.

We hebben in Margaretha Wierda een zeer geschikt persoon gevonden die met net zo veel passie en enthousiasme ons prachtige bedrijf zal voortzetten. Margaretha komt uit een horecagezin, en heeft veel ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Ook heeft ze zelf enkele horecabedrijven opgezet en er een groot succes van weten te maken. We hebben er dan ook alle vertrouwen in, dat zij het succes van hotel restaurant Goerres zal voortzetten.

De naam “Goerres” (waar we natuurlijk erg trots op zijn),  blijft op de gevel staan.

Op 29 februari 2020 is er een open huis, waar iedereen kennis kan maken met Margaretha en het vernieuwde Goerres, maar ook Frans en Petra de hand nog kunnen schudden.

 

We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking, die wij op wat voor manier dan ook de afgelopen 25 jaar met jullie hebben gehad.

Tot 1 februari gaan we natuurlijk nog gewoon door.


Met vriendelijke groet,

 

Frans Goerres en Petra Bos