PAASBRUNCH op 12 en 13 april

Op 1e en 2e PAASDAG kunt u genieten van een heerlijke paasbrunch bij Hotel Restaurant Goerres!

Kom gezellig genieten met familie en / of vrienden in het gezellige restaurant van Goerres gelegen aan het water.

 

Vanaf 11.30 uur verwelkomen wij u op een feestelijke wijze met een welkomst drankje, daarna kunt u genieten van een heerlijke paasbrunch.

Er staan heerlijke koude en warme gerechten gereed;  een proeverij van soep, vis- en vlees- en vegetarische gerechten, salades en een ruime keuze uit paas-, zoete en hartige broodsoorten, ( paas) eiergerechten waar u samen van kunt genieten.

Tijdens de Paasbrunch kunnen onze kleine gasten knutselen en paaseieren verven.

We gaan er een fantastische ontspannen en gezellige middag van maken.

inclusief koffie en thee €22,50

 

Beste gasten, vrienden, collega’s en relaties,

 

Op 1 februari 2020 is het 25 jaar geleden dat Frans Goerres het bedrijf van zijn ouders Piet en Anneke Goerres overnam aan de Kanadeeskestrjitte in Akkrum. 1 februari 2020 is ook de dag dat Frans Goerres en Petra Bos het stokje zullen overdragen aan Margaretha Wierda. Na vele verbouwingen, veranderingen, uitdagingen, contacten, heel veel gasten, maar ook vooral prachtige herinneringen, hebben wij besloten dat we toe zijn aan nieuwe uitdagingen.

We hebben in Margaretha Wierda een zeer geschikt persoon gevonden die met net zo veel passie en enthousiasme ons prachtige bedrijf zal voortzetten. Margaretha komt uit een horecagezin, en heeft veel ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Ook heeft ze zelf enkele horecabedrijven opgezet en er een groot succes van weten te maken. We hebben er dan ook alle vertrouwen in, dat zij het succes van hotel restaurant Goerres zal voortzetten.

De naam “Goerres” (waar we natuurlijk erg trots op zijn),  blijft op de gevel staan.

Op 29 februari 2020 is er een open huis, waar iedereen kennis kan maken met Margaretha en het vernieuwde Goerres, maar ook Frans en Petra de hand nog kunnen schudden.

 

We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking, die wij op wat voor manier dan ook de afgelopen 25 jaar met jullie hebben gehad.

Tot 1 februari gaan we natuurlijk nog gewoon door.


Met vriendelijke groet,

 

Frans Goerres en Petra Bos